Wednesday, June 17, 2009

The Sunshine Reggae Festival


27 Ιουνίου 2009, Τεχνόπολις


Ένα από τα σταθερά καλοκαιρινά μας ραντεβού κάθε χρόνο είναι και αυτό με τη ρέγκε μουσική. Ο ρυθμός, ο χορός, η φιλοσοφία της, την καθιστούν απαραίτητη στην καλοκαιρινή μας διάθεση. Έτσι λοιπόν μετά την περσινή επιτυχία του Sunshine Reggae Festival, θα πάρουμε και φέτος μια γεύση της ρέγκε κουλτούρας στις 27 Ιουνίου στην «Τεχνόπολις» του Δήμου Αθηναίων στο Γκάζι.


Μερικά από τα καλύτερα συγκροτήματα της σύγχρονης ρέγκε μουσικής θα βρεθούν στην ίδια σκηνή στο μεγάλο πάρτι του Sunshine Reggae Festival.


Οι No More Babylon, o Earl 16, o Ranking Joe, o Kenny Knots και οι Franziska, θα μεταμορφώσουν τη βραδιά σε μια αξέχαστη μουσική εμπειρία. .Ο ιδιαίτερος Ranking Joe είναι από τους πρωτοπόρους dj τραγουδιστές των ‘70es, με πολλές επιτυχίες στο ενεργητικό του τόσο στην Αγγλία όσο και στις άλλες μουσικές μητροπόλεις. Με την μοναδική φωνή του παρασύρει το κοινό του και κρατάει ζωντανή την ρέγκε κουλτούρα και τη φιλοσοφία της.


Ο Earl16, που πριν ακολουθήσει σόλο καριέρα, συνεργάστηκε με πολλά διάσημα ονόματα της ρέγκε σκηνής, θα έρθει στην Αθήνα έχοντας στις μουσικές αποσκευές του τα δυναμικότερα τραγούδια του.Οι Γάλλοι No More Babylon, με τους ερωτικούς αγγλικούς στίχους, μετά από 14 χρόνια ωριμότητας και δοκιμασίας στα συναρπαστικότερα ευρωπαϊκά φεστιβάλ, ξεσηκώνουν ακόμα το κοινό τους. Ακούγοντας τις μελωδίες τους καταλαβαίνουμε όσους υποστηρίζουν ότι η ρέγκε μουσική δεν είναι υπόθεση μόνο της Τζαμ


Οι Franziska από το Μιλάνο, με τραγουδιστή τον Roddy Labonte από τις Σεϋχέλλες, που πέρσι με το «The Herb» κέρδισαν το διαγωνισμό GMMA για το καλύτερο τραγούδι της χρονιάς, έχουν ένα σύγχρονο διεθνή χαρακτήρα που είναι αντιπροσωπευτικό δείγμα της ρέγκε του μέλλοντος.


Ο Kenny Knots, ένας από τους δημοφιλής τραγουδιστές του Λονδίνου, ήδη από τα μέσα της δεκαετίας του ’80, με συνεργασίες με όλη σχεδόν την αγγλική και την ευρωπαϊκή ρέγκε σκηνή, παραμένει μία από τις σταθερές αξίες του χώρου και ένας από τους πιο αυθεντικούς εκπροσώπους της ρέγκε κουλτούρας.


Οργάνωση Παραγωγής :RISE UP PRODUCTION
ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ 20 EURO (ticket house-ticket pro)// ΤΑΜΕΙΟ 25 EURO

No comments: