Thursday, April 26, 2007

Fly Beeyond Festival

Η Hot Beez παρουσιάζει το νέο, μεγάλο Mainstream Festival, τον Ιούλιο του 2007 στην Αθήνα. Το Fly Beeyond festival, είναι η νέα πρόταση στο συναυλιακό τοπίο της χώρας μας. Ένα φρέσκο, νεανικό και hot γεγονός που φιλοδοξεί να πρωταγωνιστήσει τα επόμενα χρόνια στο χώρο των διεθνών live festivals. Το Fly Beeyond festival απευθύνεται στο ευρύ κοινό με συγκροτήματα και καλλιτέχνες της παγκόσμιας ποπ και ροκ σκηνής.

Ένα γεγονός που πραγματικά έλειπε από τα ελληνικά συναυλιακά δρώμενα. Το παρελθόν έδειξε το δρόμο. Ωστόσο, υπάρχει και το σήμερα της παγκόσμιας μουσικής που δηλώνει δυναμικό παρόν και μας ζητάει να το ακολουθήσουμε...

Για τρεις ημέρες, στις 17, 18 και 19 Ιουλίου, στο stage του Fly Beeyond festival θα παρελάσουν σημαντικά και αγαπημένα ονόματα της μουσικής σκηνής από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Ονόματα σαν της Avril Lavigne, των James, των Air, της Tori Amos και της Pink & των The Rasmus είναι μια πρώτη γεύση για το τι θα παρουσιαστεί εκείνο το τριήμερο στην Αθήνα.
Μαζί τους και ελληνικά συγκροτήματα με φρέσκο ήχο και youth διάθεση που θα ανακοινωθούν σύντομα.

Είναι σημαντικό ότι το ντεμπούτο του Fly Beeyond festival περιλαμβάνει ονόματα από το διεθνές μουσικό στερέωμα, τα οποία βρίσκονται στο απόγειο της καριέρας τους.

Feel beyond!

Think beyond!

Act Beyond!

Be Yourself beyond any Limits!

…In the end it’s all about having Fun!

*Dedicated to each one of you that seeks the new and the unique!!!

Εισιτήρια θα προπωλούνται από αρχές Μαΐου στα δισκοπωλεία Metropolis, σε όλα τα Village Cinemas και στην Ticketnet.gr.

17-18-19 Ιουλίου 2007
Ολυμπιακό Στάδιο - Αγορά (Τείχος των Εθνών)

Line Up:
17 Ιουλίου:
AVRIL LAVIGNE - THE RASMUS
18 Ιουλίου:
JAMES - AIR - TORI AMOS
19 Ιουλίου:
PINK - SUGABABES

1 comment:

VaSiLEiOuS said...

Nice nice ... na mazeytoume na pame!!! E kai na mhn mazeytoume paw kai monos mou... xexexe.