Saturday, April 28, 2007

LiGhT TrAceS


Από το Χοροθέατρο ART της χορογράφου Αρτέμιδος Ιγνατίου στις 2, 3, 4 και 5 Μαίου στο Σύγχρονο Θέατρο Αθήνας

Το φώς, πηγή ζωής κι ενέργειας για τον πλανήτη Γή, για το περιβάλλον,για τον άνθρωπο Φώς-ενέργεια που λαμβάνουμε από την ήλιο.Φώς-ενέργεια που δημιουργούμε εμείς για να ζήσουμε. Φώς-ενέργεια που εκπέμπουμε μέσα από την ψυχή μας.Ίχνη φωτός τα οποία ακολουθούμε, χάνουμε και ξαναβρίσκουμε από την αρχή. Το φως που κυλάει μέσα μας, η αλήθεια μας, ο έρωτάς μας, ο φόβος μας, η ζωή μας.

Το φως είμαστε εμείς.

Το Χοροθέατρο Art ιδρύθηκε από την Άρτεμη Ιγνατίου το 2003. Μέχρι σήμερα έχει πραγματοποιήσει τις παραγωγές των έργων...σαν τη βροχή (εμπνευσμένο από το έργο Μίλα μου σαν τη βροχή του Tennessee Williams), Πώς να πω… (εμπνευσμένο από μονόπρακτα του Samuel Beckett), Cold Water και Cold Water Traces, τα οποία έχουν παρουσιαστεί σε θέατρα και διοργανώσεις στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Η ομάδα έχει εμφανιστεί μεταξύ άλλων στα θέατρα Αργώ και Χυτήριο, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, στο Κέντρο Τεχνών του Δήμου Αθηναίων, στο Αμφιθέατρο του Σπύρου Ευαγγελάτου και στο Κέντρο Μακεδονικών Σπουδών στο πλαίσιο διοργανώσεων όπως το Φεστιβάλ Χορού Ελλήνων Χορογράφων, η Πλατφόρμα Σύγχρονου Χορού στο ΜΜΑ και το 1st Balkan Performing Arts Market στη Θεσσαλονίκη. Κατόπιν πρόσκλησης παρουσίασε το έργο Cold Water στο 10ο International Solo-Dance-Theatre Festival, στη Στουτγάρδη.

Ημερομηνίες παραστάσεων: 2, 3, 4 & 5 Μαΐου 2007
Τόπος: Σύγχρονο Θέατρο Αθήνας
Ώρα έναρξης: 2 & 4: 20:30, 3 & 5: 22:00
Τιμή εισιτηρίου: €12,00 – 8,00 (φοιτητικό)

No comments: