Thursday, April 26, 2007

Χορευτές Nomad's Festival


Σύγχρονος προβληματισμός, ανάγκη για έκφραση, νέες προτάσεις: αυτά τα μηνύματα λάβαμε πέρυσι από το M.A.D. Festival.

Το ίδιο θ' αναζητήσουμε και φέτος στο αντίστοιχου concept φεστιβάλ, που μετονομάστηκε σε Nomad's. Η γνωστή χορευτική ομάδα του Μιχάλη Ναλμπάντη, της Αλίκης Καζούρη και της Μαρίας Ανθυμίδου, σε συμπαραγωγή με τον όμιλο εταιρειών SRL GROUP, διοργανώνει το φεστιβάλ και προσκαλεί το θεατή να περιπλανηθεί σε ένα πολυμορφικό καλλιτεχνικό τοπίο όπου πρωταγωνιστούν ο χορός, η μουσική και τα εικαστικά.

Η αλλοπρόσαλλη, όσο και πολυσυλλεκτική, ελληνική πραγματικότητα προσφέρεται, αν μη τι άλλο, για δημιουργία και ελπίζουμε ότι σε κάθε τομέα θα δούμε δυνατές αναγνώσεις της από τους αναγνωρισμένους αλλά και από νέους καλλιτέχνες. Το πρόγραμμα θα ξεκινά με χορευτικές παραστάσεις και θα συνεχίζει με συναυλίες, ενώ τα εικαστικά project θα λειτουργούν σε όλη τη διάρκειά του φεστιβάλ.
ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ "ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ" Κτίριο 56, Ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού, Πειραιώς 254, Ταύρος, 2122540000

Συμμετέχουν οι χορευτικές ομάδες: 26/4 Χορευτές -« Αεί», ομάδας 11-«huMANimal», 27/4 Κι όΜως κινείται- «infeR?nο», Ομάδα Σύγχρονου Χορού Πέρσας Σταματοπούλου- « XL-extra long», 28/4 ομάδα Smack- «Σάλι και Γκάρι», το duet piece «Desensitised» του Rowan Thorpe, 29/4 Χορευτές- «Αεί», ομάδα Φυγείν Αδύνατον- «Συναντήθηκαν Τυχαία», ομάδας Πλεύσις- «Επιστρέφω αμέσως».

1 comment:

VaSiLEiOuS said...

Anamenw entypwseis !!! (Fysika 8a einai oi kalyteres)