Saturday, April 28, 2007

Rockwave FeStivAL 2007

29 Ιουνίου 2007, Terravibe
Mε Headliner τον Robert Plant και το συγκρότημα του, τους The Strange Sensation, το Rockwave ξεκινά με τον καλύτερο τρόπο!Ο μύθος των Led Zeppelin είναι γνωστός για το δυναμικό στυλ, τους μυστικιστικούς στίχους και την μεγάλη φωνητική του γκάμα.. All My Love, Stairway To Heaven, Whole Lotta Love, Big Log, 29 Palms ...δείχνουν το δρόμο για το Terra Vibe.

Στο billing και ο Chris Cornell , με ένα set δυναμίτη που περιλαμβάνει τα : Spoonman, Black Hole Sun, Jesus Christ Pose, No Such Thing, Hunger Strike, Rusty Cage, και το You Know My Name, το τραγούδι της ταινίας του James Bond «Casino Royale». Η φωνή των Soundgarden, Audioslave και Temple of the Dog θα είναι εδώ.Την ίδια ημέρα οι Europe, το συγκρότημα που μας χάρισε επιτυχίες όπως τα Rock The Night, Carrie και Open Your Heart & το ιστορικό The Final Countdown, τον ύμνο του Eurobasket 1987!

1 Ιουλίου 2007, Terravibe
Σύμφωνα με τον διεθνή τύπο "οι Heaven and Hell είναι ό,τι πιο κοντά στους Black Sabbath θα δούμε για φέτος" και το Rockwave έσπευσε να επιβεβαιώσει την εμφάνιση τους ως headliners την Κυριακή 1η Ιουλίου. Η μπάντα των DIO, IOMMI, BUTLER και APPICE πήρε το όνομα της από το ομότιτλο άλμπουμ των Black Sabbath.

Το line up συμπληρώνουν οι DREAM THEATER, ηγέτες του progressive rocκ, οι ICED EARTH με τον Tim Ripper Owens (ex Judas Priest εν τη απουσία του Rob Halford), oι ANATHEMA από το Ηνωμένο Βασίλειο και οι "δικοί" μας KINETIC. "Heavy Duty" για όλους στο Terravibe! Φροντίστε για τα εισιτήριά σας.

3 Ιουλίου 2007, Terravibe
Tο καλοκαίρι του 2007 βρίσκει το Rockwave στον ενδέκατο χρόνο του και σε μία από τις καλύτερες στιγμές του - αν όχι την καλύτερη! Oι Metallica θα κάνουν ένα μικρό διάλειμμα από τις ηχογραφήσεις του νέου τους άλμπουμ για να αποδράσουν στην Ευρώπη με το "sick of the studio tour" . Σταθμός και η ...Αθήνα!

Τρίτη 3 Ιουλίου το Rockwave Festival υποδέχεται στην σκηνή του Terra Vibe τους κορυφαίους Metallica σε ένα set που θα διαρκέσει δυόμισι ολόκληρες ώρες και θα περιλαμβάνει όλα αυτά που αγαπάμε και όπως φαίνεται και νέα κομμάτια τους. Στις προηγούμενες θέσεις θα δούμε τους πολυσυζητημένους Stone Sour των Corey Taylor, James Root και του Roy Mayorga και τους Mastodon. Στην "εισαγωγή" της ημέρας , οι δικοί μας Dirt Spawn Disease.

BUY TICKETS:
3 DAY TICKET (29.6.+1.7.+3.7.2007): 148.50 EUR
https://shop.ticketpro.gr/event_detail.asp?evnt=46

1 comment:

VaSiLEiOuS said...

Robert Plant kai ta myalla sta blender !!!!! 8a trela8oume KAI fetos sto rockwave !!!! :D