Sunday, December 21, 2008

Gotan Project


Οι Gotan Project.
Οταν η ηλεκτρονική μουσική συνάντησε το τάνγκο, οι Gotan Project ήταν εκεί. Τη Δευτέρα 22 Δεκεμβρίου οι Gotan Project θα βρίσκονται στην Αθήνα, στο Αθηνών Αρένα, για μία μοναδική, γιορταστική βραδιά. Και το διαχρονικά πιστό κοινό τους, θα είναι σίγουρα εκεί.

Με αφορμή το νέο, συλλεκτικό άλμπουμ τους, δίνουν υποσχέσεις για μια εξίσου πολυτελή οπτικοακουστική εμπειρία, το βράδυ της ερχόμενης Δευτέρας. Την Αθήνα επισκέπτονται στα πλαίσια εκλεκτικής περιοδείας που πραγματοποιούν, με στάσεις σε επιλεγμένες ευρωπαϊκές πόλεις.

Η περιοδεία τους δεν είναι απλά ένα σύνολο ζωντανών εκτελέσεων, αλλά ένα ξεχωριστό, μοναδικό σόου, όπου παρουσιάζονται μουσική και βίντεο από τις δύο προηγούμενες περιοδείες, τη La Revancha del Tango Tour και τη Lunatico, με την οποία οι Gotan Project επισκέφθηκαν την Ελλάδα το 2007.

Με τον τρόπο αυτό, το συγκρότημα τιμά και γιορτάζει το τέλος μιας εποχής. Ένα μουσικό υπερθέαμα που συνδυάζει παρελθόν και παρόν, με το βλέμμα -πάντα- στραμμένο στο μέλλον, από το συγκρότημα που -εδώ και μία δεκαετία-, απολαμβάνει τη θέα, από την κορυφή της σκηνής του ηλεκτρονικού τάνγκο.

Γ.Σ.Κ.

No comments: