Saturday, June 30, 2007

15 Χρόνια Active Member

Οι Active Member είναι μία από τις λίγες περιπτώσεις γκρουπ σε παγκόσμιο επίπεδο που κρατάνε τόσο πιστά τα ραντεβού τους με το κοινό, και που η θεματολογία τους έχει έντονη την αίσθηση της εποχής τους και της επικαιρότητας.

Αποτελούνται από τον B.D.Foxmoor (Μιχάλη Μυτακίδη), που το 1993 κυκλοφόρησε τον πρώτο hip hop δίσκο στην χώρα κι από τότε έχει γράψει μουσική και στίχους σε δεκάδες δίσκους, και την Sadahzinia (Γιολάντα Τσιαμπόκαλου), την μοναδική γυναικεία παρουσία με αυτόνομη δισκογραφία.

Παράλληλα με τη μουσική τους έχουν αναλάβει πλήθος πολιτιστικές πρωτοβουλίες. Δημιούργησαν τον πολιτιστικό σύλλογο «Πράξια», fanzine, βιβλιοπωλείο, soundtrack ταινιών, ντοκιμαντέρ και ραδιοφωνικό σταθμό μέσω internet! Η λίστα δε σταματά εδώ καθώς διαρκώς δημιουργούν διόδους επικοινωνίας και συνεργασίας με καταξιωμένους καλλιτέχνες του εξωτερικού, είτε με ηχογραφήσεις είτε με ζωντανές εμφανίσεις σε όλη την Ελλάδα και την Ευρώπη.

Φέτος, οι ACTIVE MEMBER περιοδεύουν με τραγούδια από τη νέα, δωδέκατη δισκογραφική τους δουλειά με τίτλο «Σκιεράτσα» κάνοντας παράλληλα μια αναδρομή σε πολλά παλαιότερα κομμάτια που τους καθιέρωσαν αφυπνίζοντας συνειδήσεις. Η συναυλία τους αυτό το καλοκαίρι είναι ένα μοναδικό οπτικοακουστικό γεγονός καθώς συνοδεύονται και από οπτικό υλικό που παίζεται συγχρονισμένο με τα τραγούδια σε γιγαντοοθόνες.

Θέατρο Βράχων Υμηττού "Μ.Μερκούρη". Δευτέρα 16 Ιουλίου 2007.Τιμή εισιτηρίου 15,90 euro.

Tickets:
http://www.i-ticket.gr

1 comment:

spirosvii said...

ΚΑΥΣΤΙΚΟΙ και ΑΛΗΘΙΝΟΙ