Saturday, June 30, 2007

Η ΝΑΤΑΣΣΑ ΜΠΟΦΙΛΙΟΥ ΣΤΗ "ΝΥΧΤΑ" ΤΗΣ ΑΦΡΟΔΙΤΗΣ ΜΑΝΟΥ

Η Νατάσσα Μποφίλιου προσκαλεί με τιμή, την Αφροδίτη Μάνου, η οποία αποδέχεται με χαρά την πρόσκληση κι επιστρέφει στη σκηνή ειδικά γι? αυτή τη βραδιά μετά από πολύ καιρό. Μία νέα ερμηνεύτρια συνομιλεί με μια αιώνια νέα τραγουδοποιό σε μια σκηνική συνύπαρξη που μυρίζει καλοκαίρι.

H Αφροδίτη Μάνου, η σημαντικότερη γυναίκα τραγουδοποιός της δεκαετίας του 80, με δίσκους όπως το "Σαν Αφροδίτη", η "Νυχτερινή Εκπομπή", ο "Καιρός για δύο" και το "Που πας καραβάκι με τέτοιο καιρό", άφησε το δικό της στίγμα στη σύγχρονη ελληνική μουσική, με ένα λόγο άμεσο και ευθύβολο.

Η Νατάσσα Μποφίλιου, είναι η φωνή που ξεχώρισε στη Δεύτερη Ακρόαση της Μικρής Άρκτου με το τραγούδι "Ασπιρίνη" και το δίσκο "Εκατό Μικρές Ανάσες" (των Γ.Ευαγγελάτου/Κ.Τσίρκα), κλέβοντας τις εντυπώσεις ακροατών, δημοσιογράφων και ραδιοφώνων, αλλά και του Σταμάτη Κραουνάκη που της εμπιστεύτηκε ένα τραγούδι του. Το Εν Λευκώ, η Ασπιρίνη, η Συννεφιά, συναντούν τη Νύχτα, τη Νυχτερινή Εκπομπή, το Φθινοπωρινό Σκύλο και υποβάλουν τα σέβη τους, σε ένα πρόγραμμα με τη σφραγίδα του Παρασκευά Καρασούλου, που επιμελούνται ο στιχουργός Γεράσιμος Ευαγγελάτος κι ο συνθέτης Θέμης Καραμουρατίδης.

Δυο διαφορετικές γενιές επί σκηνής ή απλά δυο διαφορετικές γυναίκες που τραγουδούν το χθες, το σήμερα και το αύριο μιας πόλης μέσα στην καρδιά του καλοκαιριού;

Θέατρο Βράχων Υμηττού "Μ.Μερκούρη". Δευτέρα 9 Ιουλίου 2007.Τιμή εισιτηρίου 15,90 euro.

Tickets:
http://www.i-ticket.gr

No comments: