Saturday, June 30, 2007

CESARIA EVORA

"Το 1991, όταν η ξυπόλυτη ντίβα, παρουσιάστηκε για πρώτη φορά σε κοινό έξω από τη χώρα της, καταλάβαμε όλοι ότι η φωνή της, δεν ήταν απλή έκφραση μιας χαμένης αγάπης, αλλά η έκφραση μιας αγάπης που ποτέ δεν χάνεται". The Washington Post

Αυτή τη φορά, τα λόγια μοιάζουν περιττά.

Η Cesaria Evora, η βασίλισσα της morna από το Πράσινο Ακρωτήρι, που τόσο έχει αγαπηθεί από το ελληνικό κοινό, επιστρέφει και πάλι κοντά μας μετά από τη μεγάλη χειμωνιάτικη επιτυχία της. Έρχεται να μας παρασύρει, για ακόμη μία φορά, στο αρχιπέλαγος του μακρινού νησιού της, με την τροπική πνοή της φωνής της που μας φέρνει τις εικόνες, τα όνειρα και τα συναισθήματά του. Δώδεκα ολόκληρα χρόνια βρίσκεται η Cesaria στο διεθνές μουσικό προσκήνιο. Ως τώρα είχε πέντε υποψηφιότητες για Grammy, χρυσούς και πλατινένιους δίσκους, αμέτρητες συναυλίες και δέκα άλμπουμ.

Το τελευταίο της άλμπουμ, με τίτλο Rogamar, κυκλοφόρησε το 2006. Τραγούδια από αυτή τη νέα της δουλειά, αλλά και αυτά που έχουν μπει ήδη στη ζωή μας όλα αυτά τα χρόνια θα τραγουδήσει για μας τούτο το καλοκαίρι η ξυπόλητη ντίβα.

Αθήνα : Θέατρο Πέτρας ,Κυριακή 8 Ιουλίου 2007.Τιμή εισιτηρίων 37.10 euro
Θεσσαλονίκη : Θέατρο Γης ,Δευτέρα 9 Ιουλίου 2007.Τιμή εισιτηρίων :V.I.P 53.00 euro, Β διάζωμα 37.10 euro.

Tickets:
http://www.i-ticket.gr

No comments: