Saturday, June 30, 2007

BARCELONA IN ATHENS : Ojos de Brujo

Οι Ojos de Brujo τηρούν την υπόσχεση που έδωσαν στο ελληνικό κοινό «να επιστρέψουν» και συμμετέχουν μαζί με τους Globalistas και τη Mucho Gusto στη διοργάνωση του Barcelona in Athens '07.

Στόχος αυτής της διεθνούς συνεργασίας είναι η δημιουργία μίας άρτιας καλλιτεχνικά διοργάνωσης, ενός «κοινού τόπου» γόνιμης συνάντησης και αμφίδρομης πολιτιστικής ανταλλαγής, που θα συνεχιστεί και στο μέλλον. Το Barcelona in Athens *07 τελεί υπό την αιγίδα της Πρεσβείας της Ισπανίας στην Ελλάδα.

Οι Ojos de Brujo έχουν κερδίσει ήδη την αποδοχή κοινού και κριτικών στην παγκόσμια μουσική σκηνή, με το εκρηκτικό, παθιασμένο μείγμα flamenco, hip-hop, funk και rumba catalana και την ικανότητά τους να δημιουργούν μία ανεπανάληπτη ατμόσφαιρα γλεντιού στις συναυλίες τους.

Στίχοι με κοινωνική ευαισθησία, μουσική με δεξιοτεχνία, έμπνευση, πάθος και «πλοκή», υποβλητικός χορός flamenco και εντυπωσιακές μίξεις εικόνων σε γιγαντοοθόνη, από τον VJ του γκρουπ, κάνουν κάθε συναυλία τους μοναδική.

Οι Ojos de Brujo είναι γέννημα-θρέμμα της Βαρκελώνης, της πόλης που εξελίχθηκε σε εργαστήρι για νέες μουσικές και σήμερα βρίσκονται στην πρωτοπορία, βάζοντας και πάλι την Αθήνα στο κλίμα χαράς, δημιουργίας και γιορτής, που είναι συνώνυμο με την πόλη της Βαρκελώνης.

Κατενθουσιασμένοι με το ελληνικό κοινό, οι Ojos de Brujo που αυτή τη στιγμή βρίσκονται σε παγκόσμια περιοδεία (Λατινική Αμερική, Μεξικό, ΗΠΑ, Ευρώπη) επιστρέφουν στην Ελλάδα για μία καλοκαιρινή συναυλία έκπληξη!

Θέατρο Βράχων. Πέμπτη 5 Ιουλίου. Τιμή εισιτηρίου 26,50 eur. (ταμείο 35 eur).

Tickets:
http://www.i-ticket.gr

1 comment:

Anonymous said...

οι ojos de brujo παίξαν και σαλονίκη πέρσυ τον Δεκέμβρη. το βίντεο από το live τους : http://www.youtube.com/watch?v=V3l33wtA9bA