Wednesday, March 26, 2008

Rockwave Festival 2008


09 Ιουλίου 2008, Terravibe

Το Rockwave Festival παρουσιάζει για φέτος μια από τις πιο δυνατές metal φεστιβαλικες εμπειρίες στην ιστορία του ! Tην Τετάρτη 9 Ιουλίου στο Terra Vibe Park, ιερά μεγαθήρια πολλών μεγατόνων υπόσχονται –και θα παραδώσουν- την απόλυτη εμπειρία για τους fans τους είδους. Oι Judas Priest, γνωστοί για τις εντυπωσιακές σκηνικές τους υπερπαραγωγές, οι Within Temptation –ο,τι πιο hot σήμερα παγκοσμίως, οι αδερφοί Cavalera στην επανασύνδεση της χρονιάς ως Cavalera Conspiracy , οι ανεπανάληπτοι Opeth και οι dark icons Morbid Angel δίνουν το δυναμικό παρόν. Βάλτε σε όλα αυτά το μοναδικό Rockwave Festival feeling, τον καλύτερο open air χώρο –ever, merchandise και αναμνηστικά, fun games, δυνατά vibes και ελάτε να ζήσετε «το δικό σας» Rockwave!
Tickets:
https://shop.ticketpro.gr/event_detail.asp?evnt=111



KISS
18 Μαΐου 2008, Terravibe

Athens you wanted the best, you got the best.
Επιτέλους μετά από 35 χρόνια αναμονής, τόσα όσα και η συγκλονιστική καριέρα των Kiss, ήρθε η στιγμή για τους Έλληνες fans τους να ζήσουν την Απόλυτη συναυλιακή εμπειρία και το Απόλυτο rock show.
Το συγκρότημα που έβαλε τη λέξη show δίπλα στη λέξη rock θα είναι εδώ, στο Terra Vibe Park στις 18 Μαΐου, με πλήρη εξοπλισμό, special effects, φαντασμαγορικά κοστούμια, τους αξέχαστους κοθόρνους τους και τo εκκεντρικό make up που τους έκανε τόσο αναγνωρίσιμους. Φυσικά δεν θα λείψουν όλα τα mega hits όπως «I Was Made For Loving You», «Detroit Rock City», «Rock And Roll All Nite». Από τις 22 Φεβρουαρίου τα εισιτήρια για το show μπορούν να γίνουν δικά σας. Go for it.



KYLIE X
2008 22 Μαΐου 2008, Terravibe

Είναι γεγονός! Το αγαπημένο αστέρι της pop, έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα για μια βραδιά που θα χαραχτεί στη μνήμη μας για πάντα !!! Με τις νούμερο ένα επιτυχίες να διαδέχονται η μία την άλλη, η Kylie εξελίχθηκε μέσα από την πορεία της σε απόλυτο pop icon, ένα από τα πιο αναγνωρίσιμα και πιο αγαπητά σύμβολα παγκοσμίως. Με την μουσική της η Kylie, αγγίζει τις καρδιές εκατομμυρίων fans σε όλο τον κόσμο, ενώ κάθε της show-μοναδικό όσο και η ίδια – κόβει την ανάσα! Είναι η πρώτη φορά που η εκθαμβωτική star επισκέπτεται την χώρα μας και η ανταπόκριση του κοινού θα είναι θεαματική ... Η Kylie τιτλοφορεί τη νέα της περιοδεία "Kylie X 2008" από τον τίτλο του δέκατου σε σειρά νέου της άλμπουμ X. H περιοδεία που παρουσιάζει μια εντελώς νέα και εντυπωσιακή παραγωγή θα κάνει μια και μοναδική στάση στην Αθήνα, στο Terra Vibe Park στις 22 Μαΐου.



Iron Maiden
2 Αυγούστου 2008, Terravibe

Οι Iron Maiden επιστρέφουν ! Και αυτό είναι το μεγαλύτερο και πιο εντυπωσιακό Maiden show που είδατε ποτέ ! Η νέα παγκόσμια περιοδεία τους με τον τίτλο 'SOMEWHERE BACK IN TIME', κάνει μια στάση στο Terra Vibe το Σάββατο 2 Αυγούστου και δεν πρέπει να λείψει κανείς.
Ο Steve Harris σχολιάζει... " Είναι ο τέλειος χώρος για να παίξουμε ! Εμφανισθήκαμε εκεί το 2005 . ... ... Έχω να το λέω ότι το κοινό της Αθήνας είναι φανταστικό και το πιο ενθουσιώδες σε όλο τον κόσμο!!!» Η μπάντα θα επικεντρωθεί στην περίοδο της δεκαετίας των 80’s, όσον αφορά στην επιλογή του set list αλλά και των εντυπωσιακών σκηνικών.

Βασική έμπνευση η μυθική 'Powerslave Tour' του 1984-85 με τα ογκώδη Αιγυπτιακά σκηνικά και τις τεράστιες πυραμίδες ενώ στο show έχουν προστεθεί στοιχεία της “Somewhere In Time tour του 1986/7”, όπως ο κολοσσιαίος μηχανικός Cyborg Eddie. Το ενδιαφέρον ειναι τεράστιο καθώς με αυτό το show oι Iron Maiden απευθύνονται σε τρεις γενιές fans …

No comments: