Thursday, January 11, 2007

ONE HAPPY CLOUD


Music for happy people

Έχει μπει πλέον στον πέμπτο χρόνο λειτουργίας του, και το One Happy Cloud αποτελεί μια από τις πιο δυνατές προτάσεις για exodo στο κέντρο της Αθήνας. Βρίσκεται ακριβώς στην "καρδιά" του Ψυρρή, όπου εδώ και χρόνια είναι ένα πολύ μεγάλο κομμάτι του χάρτη του αθηναϊκού clubbing. Αρκετά προσεγμένο αισθητικά το One Happy Cloud, αν και στα πρώτα του στάδια ξεκίνησε με τελείως minimal διακόσμηση, στην πορεία όμως έγιναν διορθωτικές επεμβάσεις με αποτέλεσμα η γενικότερη αισθητική του One Happy Cloud σε συνδυασμό με τις διακοσμητικές του λεπτομέρειες να θυμίζει πλέον και πάλι την αγαπημένη μας jazz area που όλοι αγαπήσαμε.


Το One Happy Cloud διακρίνεται σε γενικές γραμμές για το "σταθερό" μουσικό του προσανατολισμό. Έτσι, το μαγαζί κινείται σε jazz μουσικές φόρμες, όπως τουλάχιστον πρεσβεύουν και οι ίδιοι οι ιδιοκτήτες του. Με βάση λοιπόν την jazz σε όλες τις σύγχρονες, χορευτικές της εκφάνσεις (jazz house, acid jazz), η διεύθυνση του One Happy Cloud έχει φτιάξει ένα πολύ δυνατό DJs line up, χωρίς βέβαια να λείπουν και ορισμένα επιλεκτικά guests, που δίνουν αυτό το κάτι διαφορετικό στους θαμώνες του.


Από τα πλατό του έχουν περάσει κατά καιρούς πολλοί σημαντικοί έλληνες αλλά και ξένοι τζόκεϊς - να αναφέρουμε ενδεικτικά τους Christo Z., Niko Patrelakis, Lo- Fi, Dr Bob Jones, Kevin Mc Kay αλλά και τον Νίκο Διαμαντόπουλο, ο οποίος άρχισε από εδώ το ντι-τζεϊλίκι στην Αθήνα, και μάλιστα συνεχίζει αποκλειστικά (τις Πέμπτες) και φέτος την παρουσία του στη νύχτα της πόλης. Τέλος, σύμφωνα με τις πληροφορίες, υπάρχει η σκέψη να γίνει σχετικά σύντομα επέκταση του χώρου του One Happy Cloud, προκειμένου να μπορούν να διασκεδάζουν ακόμα περισσότεροι στον όμορφο χώρο του.


[Info: Αριστοφάνους 12, Ψυρρή, τηλ.: 210 3222256. Ανοιχτά από Τρίτη μέχρι και Σάββατο από τις 22.00. Ποτό 7 ευρώ, σπέσιαλ ποτό και κοκτέιλ 8 ευρώ]

No comments: