Sunday, September 23, 2007

5/10/2007 - 11/10/2007: MILO Z BAND (Half Note Jazz Bar)

Funk My Soul!

Για μια ακόμα φορά, ο εκρηκτικός Milo Z ανοίγει τα φετινά συναυλιακά events στο Half Note Jazz Club. Ο πασίγνωστος μετρ του φανκ από τη Νέα Υόρκη αυτή τη φορά, εκτός από την hot παρουσία της μουσικής του και του γκρουπ του, εμπλουτίζει την performance του και με νέο υλικό – από το καινούριο CD που ετοιμάζει.

Το φανατικό αθηναϊκό κοινό του για μια ακόμα φορά θα απολαύσει και θα χορέψει με το μοναδικό του μουσικό αμάλγαμα που αποτελείται από καυτό τζαζ φανκ, ρυθμικό χιπ-χοπ, έντονους groovy χορευτικούς ρυθμούς και μοναδικά σόουλ χρώματα και feelings. Ότι έχει ενταχθεί στο σύνολο του jazz thing και του street beat μέσα στις τελευταίες δεκαετίες, βρίσκεται ζωντανό και σε όλο του το μεγαλείο μέσα στη μουσική του Milo Z. «Κρυφό μυστικό» για πολλά χρόνια στη φανκ σκηνή της Νέας Υόρκης, ο Milo Z δημιούργησε το δικό του cult ρεύμα που γρήγορα εξαπλώθηκε.

Αντλώντας από το ηχητικό οπλοστάσιο της ιστορίας της σόουλ όπως καταγράφηκε στη μουσική των Sly & The Family Stone, των War, των Kool & The Gang και των Parliament-Funkadelic, ο Milo Z καθόρισε τις δικές του προχωρημένες ροκ επιδράσεις και σχέσεις, ανταποκρινόμενος πλήρως στο dance κάλεσμα των καιρών. Στη μουσική του συνυπάρχουν ο Prince, οι Red Hot Chili Peppers και ο κύριος... Zappa!

Milo Z: τραγούδι
Jo Jo Copeland: μπάσο
Lars Potieger: πλήκτρα
Alex Fedder: κιθάρα
Spencer Cohen: ντραμς
Michael Weisburger: σαξόφωνο
Philip Dizack: τρομπέτα


3 comments:

Anonymous said...

υπάρχουν διαθέσιμες ημερομηνίες και μέρος εμφάνισης για την Θεσσαλονίκη;

χίλια ευχαριστώ για τα νέα!!

iliana said...

Xrhsto thank you gia to comment..loipon..egw ebala auth thn plhroforia me aformh to Half Note JAzz Bar..omws ontws emfanizontai kai sthn omorfh thessalonikh..ena website gia na deis oles tis hmeromhnies twn emfanisewn tous einai: http://www.miloz.com kai epilegeis to "calendar" ws link katw apo thn photo tou..
sygkekrimena exoun synolika 3 emfaniseis sthn Thessalonikh: 1 thn paraskeyh 12 octwbriou kai 2 emfaniseis to Savvato 13 oktwbriou!

epsaksa na brw pou akrivws emfanizontai alla den mporw na to vrw..nomizw pws 8a yparxei kai sxetiko promo, afises ktl sthn Thessalonikh..plhsiazontas kai sthn hmeromhnia..alla 8a epanel8w an brw parapanw info..kai gia Milo Z alla kai gia events Thessalonikhs genika..

:)

Anonymous said...

ναι, όντως βλέπω 12 & 13 του Οκτώβρη στην Θεσσαλονίκη.

Αν ισχύει το ίδιο πρόγραμμα, τότε θα είναι σε ένα απο τα μαγαζιά του Μύλου.
Δεν ξέρω παραπάνω λεπτομέρειες γιατί δε μένω Θεσ/νίκη, αλλά πολύ πιθανό να είμαι εκεί το Σαββάτο.

great news :)
ευχαριστώ και πάλι.