Sunday, September 16, 2007

Andrea Bocelli


Μια Συναυλία για την ελπίδα που δεν καίγεται ΠΟΤΕ!
υπέρ των πληγέντων από τις πυρκαγιές!!!

O υπέροχος Andrea Bocelli έρχεται να συναρπάσει γι’ άλλη μια φορά τους θαυμαστές του στην Ελλάδα σε μια μοναδική συναυλία στα πλαίσια ενίσχυσης της πρωτοβουλίας στήριξης του Γηροκομείου Αθηνών στους συνάνθρωπους μας οι οποίοι επλήγησαν από τις πρόσφατες καταστροφικές πυρκαγιές.
Τα έσοδα της συναυλίας θα διατεθούν υπέρ αυτού του σκοπού.

Ο μεγάλος Ιταλός καλλιτέχνης γνωστός για την ευαισθησία του ανταποκρίθηκε αμέσως στο κάλεσμα αυτό.
Τον Andrea Bocelli θα συνοδεύσει η Συμφωνική Ορχήστρα του Δήμου Αθηναίων υπό την διεύθυνση του Marcello Rota ενώ θα συνοδεύσει με την βελούδινη φωνή της η σοπράνο Doriana Milazzo και ο γνωστός βαρύτονος Alberto Gazale.
Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί στο Καλλιμάρμαρο Παναθηναικό Στάδιο, στον ιστορικό χώρο της αναβίωσης των Ολυμπιακών αγώνων.

Δεν χρειάζονται πολλά για να περιγράψει κανείς τον πιο αγαπημένο ιταλό τραγουδιστή. Η ζεστή φωνή του Andrea Bocelli με την μελαγχολική χροιά γοητεύει τους πάντες, είτε όταν ερμηνεύει άριες από όπερες είτε όταν τραγουδάει μεγάλες επιτυχίες με γνωστούς ποπ καλλιτέχνες όπως οι Bono, Bryan Adams, Celine Dion, Sarah Brightman και πρόσφατα με την Christina Aguilera.

Γεννημένος κάτω από τον λαμπρό ήλιο της Τοσκάνης ο Andrea έδειξε από νωρίς την αγάπη του στην μουσική την οποία δεν εγκατέλειψε ούτε κατά τη διάρκεια των σπουδών του ως νομικός. Συμμετείχε σε διαγωνισμούς τραγουδιού και έκανε μαθήματα φωνητικής με τον τενόρο Bettarini, η αναγνώριση όμως έρχεται όταν ξεκινά την περιοδεία του με τον ποπ σταρ Zucchero. Με βραβεύσεις στο Διεθνές Φεστιβάλ του Σαν Ρεμο, εμφανίσεις σε εκατοντάδες κονσέρτα και γκαλά ανά τον κόσμο, και δεκάδες χρυσά άλμπουμ, ο Andrea γνωρίζει την επιτυχία.

Ρομαντικός κι ευαίσθητος ο «μοντέρνος τενόρος με το παλιό στυλ», όπως του αρέσει να αποκαλεί τον εαυτό του, δεν αφήνει κανέναν ασυγκίνητο. Oι εκατοντάδες συναυλίες που δίνει κάθε χρόνο σε όλο τον κόσμο είναι πάντοτε sold-out, ενώ κάθε καινούριος του δίσκος σπάει τα ρεκόρ πωλήσεων. Μη χάσετε την ευκαιρία να απολαύσετε αυτήν την μοναδική βραδιά και να ακούσετε μια σπάνια συναυλία με τον τενόρο που «τραγουδά με την ψυχή» όπως έλεγε και ο καλός του φίλος Luciano Pavarotti.


Δευτέρα 1 Οκτωβρίου 2007
ώρα 8:30

Καλλιμάρμαρο Στάδιο

Παγκόσμια ημέρα Τρίτης Ηλικίας

Εισιτήρια:
Vip (θέσεις με πλάτη): 380 €
Vip + Δείπνο στη Μεγ. Βρετάνια: 500 €
B ζώνη - 200 €
Γ ζώνη - 150 €
Δ ζώνη - 100 €
Ανω διάζωμα: 50 €
Φοιτ. - 30 €

https://www.ticketnet.gr/secure/shop.aspx?show=40

No comments: