Monday, September 3, 2007

TERRAVIBE 2007

6 Σεπτεμβρίου 2007,

TOOL

Aνοίξτε τις σελίδες με τις βιογραφίες και διαβάστε ..."οι Tool είναι ένα ροκ συγκρότημα από την Αμερική και ο ήχος τους έχει χαρακτηριστεί progressive rock ή alternative metal". Kλείστε τις τώρα !

Η πραγματικότητα είναι πολύ πιο απλή και λίγες λέξεις αρκούν. Oι Tοοl είναι μια εξωσωματική ολιστική εμπειρία που δεν περιγράφεται ! Φέτος τον Σεπτέμβριο σας δίνεται μια ακόμη ευκαιρία να την ζήσετε στο Terra Vibe υπό τις ιδανικότερες συνθήκες παραγωγής στο μεγαλύτερο Ευρωπαικό stage ! Οι τιμές των εισιτηρίων είναι ιδανικές. Κάντε κλικ εδώ για να τα αποκτήσετε. See you there!


4 Οκτωβρίου 2007,

MUSE

Τι καλύτερο για το κλείσιμο της σεζόν των open air shows στην Ελλάδα, από ένα show με την πιο hot Βρετανική μπάντα!

Oι Muse διαλέγουν το Terra Vibe Park για να ξεκινήσουν στις 4 Οκτωβρίου ένα μινι Ευρωπαϊκό tour που θα περιλαμβάνει 12 live εμφανίσεις ,και θα καταλήξει στην Κοπεγχάγη.
To αγαπημένο συγκρότημα με τον ιδιαίτερο ήχο πρόσφατα έκανε δυο sold out στο Wembley και μάλιστα σε χρόνο ρεκόρ ! Mοναδικοί και δημοφιλείς όσο ποτέ , οι Muse , το τρίο από το Devon που άλλαξε τον ήχο της brit pop , έρχονται με πλήρη τεχνικό εξοπλισμό . Αναμένεται ότι το live αυτό θα "γράψει ιστορία". Είναι must...


Tickets>

https://shop.ticketpro.gr/event_detail.asp?evnt=71



No comments: