Sunday, September 16, 2007

BAJOFONDO - Tango hasta siempre

Fuzz Live Music Club, Αθήνα
29/10/2007

Από τα σύνορα Αργεντινής–Ουρουγουάης, από το Rio de la Plata, ταξιδεύουν οι Bajofondo στην Ελλάδα για να μας «μεθύσουν» με το ρυθμό, το ηχόχρωμα και τη μαγεία τους.

Η κολλεκτίβα καλλιτεχνών και μουσικών που ένωσαν τις δυνάμεις τους για να δημιουργήσουν ένα φάσμα μουσικής βασισμένο στο μείγμα των ηλεκτρονικών ειδών (house, trance, trip hop, dub, drum ‘n’ bass κ.λπ.) με τους παραδοσιακούς ήχους του tango υπόσχεται μια μοναδική εμπειρία.

Με εμπνευστή και ηγέτη τους τον πολυβραβευμένο Gustavo Santaolalla (Οσκαρ Καλύτερης Μουσικής Επένδυσης για τις ταινίες Brokeback Mountain και Babel), οι Bajofondo με τον ήχο και τη σκηνική παρουσία τους, που αποτελεί πόλο έλξης, αγγίζουν τις πιο ευαίσθητες χορδές ακόμα και στους πιο απαιτητικούς θεατές.

Το neo-tango, τη μίξη δηλαδή ηλεκτρονικών κυρίως στοιχείων και tango, οι περισσότεροι το ανακαλύψαμε μέσω των Gotan Project. Οι Bajofondo πάνε τα ακούσματά μας λίγο πιο πέρα σε δρόμους πιο ηλεκτρονικούς,νοσταλγικούς, ρομαντικούς, και συνάμα πιο απειλητικούς, πιο χορευτικούς. Οι Bajofondo δίνουν αναντίρρητα μια νέα διάσταση στο είδος.


FUZZ LIVE MUSIC CLUB
Βουλιαγμένης 22, Αθήνα


ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

Προπώληση-Ταμείο 35 €

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ:
METROPOLIS
i-TICKET: Ηλεκτρονικά: www.i-ticket.gr

Τηλεφωνικά με πιστωτική κάρτα: 801-11-60-000

No comments: