Tuesday, October 2, 2007

Ελένη Τσαλιγοπούλου + Μίκρο

3/10 ΝΕΑ ΜΑΡΙΝΑ ΦΛΟΙΣΒΟΥ Τροκαντερό, Παλαιό Φάληρο
Στις 8.30 μ.μ.
Είσοδος ελεύθερη. Πληροφορίες: 2109871000


Η Ελένη Τσαλιγοπούλου φορτώνει τις βαλίτσες της τραγούδια και ταξιδεύει παρέα με τους "Μίκρο" σε όλη την Ελλάδα!

Με διάθεση εκδρομική, ενδυμασία θερινή και κέφι εφηβικό θα μετατρέψουν την ξεχωριστή τους συνεργασία σε καλοκαιρινή γιορτή. Αφετηρία της μουσικής τους σύμπραξης αποτέλεσε η ενορχήστρωση των ''Μίκρο'' στο κομμάτι "Είναι Εντάξει Μαζί Μου" που έγινε τεράστια επιτυχία...

Είναι εντάξει μαζί μου



Στο συναρπαστικό αυτό παιχνίδι η Ελένη Τσαλιγοπούλου ερωτοτροπεί ανάμεσα στον σύγχρονο ήχο, το λαϊκό τραγούδι καθώς και την παράδοση μέσα από την ηλεκτρονική ματιά των "Μίκρο" - ίσως του πιο αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος της electro-pop σκηνής στα ελληνικά μουσικά δρώμενα, με καταγωγή από τη Θεσσαλονίκη και ευρύτερη αποδοχή εντός και εκτός συνόρων.

Επί σκηνής, αλληλοσυμπληρώνονται με έναν μοναδικό εναλλακτικό τρόπο, ξεδιπλώνοντας μελωδικές στιγμές της μουσικής διαδρομής της Ελένης και ερμηνεύοντας αγαπημένα τραγούδια άλλων καλλιτεχνών. Στο μουσικό αυτό ταξίδι οι προσωπικές επιτυχίες της ερμηνεύτριας εναλλάσσονται με σημαντικά ελληνικά τραγούδια συνθετών όπως ο Μάνος Χατζιδάκις, ο Σταύρος Ξαρχάκος κ.α, τα οποία στις συγκεκριμένες εκτελέσεις αποκτούν μία άλλη διάσταση.

Τronik plasma

Συνοδοιπόροι σε αυτό το ταξίδι και οι εξαιρετικοί μουσικοί : Μπαρμπαγάλας Δημήτρης (κιθάρα), Τόλιος Πάνος (ντραμς), Λούτας Μανώλης (μπάσο) και Χατζηιορδάνου Ντίνος (ακκορντεόν).

Πρόκειται για μία μουσική σύμπραξη που υπόσχεται εκρηκτική χημεία επί σκηνής, αφού το ταμπεραμέντο της Ελένης Τσαλιγοπούλου πλαισιώνεται από εξαιρετικούς σολίστες και συνδυάζεται μοναδικά με τον ηλεκτρονικό ήχο των Μίκρο (Στέλιος Εμμανουηλίδης, Γιάννης Λευκαδίτης, Ρία Μαζίνη, Νίκος Μπιτζένης).

Η απρόσμενη αυτή συνεργασία που δημιούργησε μεγάλες προσδοκίες μεταφέρθηκε και στην δισκογραφία με τίτλο "Ελένη Τσαλιγοπούλου + Μίκρο" και κυκλοφορεί από τη SONY BMG.


No comments: