Tuesday, October 2, 2007

Celuta Red / After Midnight- Popular Music / Tripwire

18/10/2007


Ώρα έναρξης: 20.30
Τόπος: An club (Σολωμού 13-15,2103305056)
Εισιτήρια: €8

Εξωτερικοί Σύνδεσμοι
- http://www.myspace.com/celutared
- http://www.myspace.com/tripwiregr
- http://www.myspace.com/bandampm
- http://www.anclub.gr/

Την Πέμπτη 18 Οκτωβρίου οι φίλοι του alternative rock θα έχουν την ευκαιρία να περάσουν μια εναλλακτική μουσική βραδιά με τους Tripwire - ΑΜ:PM - Celuta Red.

CELUTA RED

Οι Celuta Red είναι μία τετραμελής μπάντα που σχηματίστηκε τον Απρίλιο του 2007. Το μουσικό της ύφος είναι alternative - indie rock με αγγλόφωνο στίχο. "We play music because we can't do otherwise".

Ευτυχία (κιθάρα-φωνητικά)
Γιάννης (κιθάρα)
Νίκος (μπάσο)
Γιώργος (drums)

TRIPWIRE

Το πενταμελές alternative rock συγκρότημα Tripwire δημιουργήθηκε το 1999. H τωρινή σύνθεση του σχήματος αποτελείται από τους Άρη Ράπτη (φωνητικά), Δημήτρη Κοτρωνιά (κιθάρα), Γιώργο Παρασκευόπουλο (μπάσο), Γιώργο Ταϊφάκο (πλήκτρα) και Αλέξανδρο Σταυρακούλη (ντράμς). Η μουσική των Tripwire συνδυάζει την εναλλακτική ροκ με στοιχεία ηλεκτρονικής, pop , κλασσικής ροκ και new wave , προσεγγίζοντας έναν Βρετανικό, post - alternative ήχο, αλλά πάντοτε με επίκεντρο τη μελωδικότητα. Συναυλίες του σχήματος πραγματοποιήθηκαν σε διάφορους χώρους στην Αθήνα (Όνομα του Ρόδου, Rodeo , Underworld , On Stage , κ.α.), ενώ αυτήν την περίοδο ετοιμάζει το υλικό για το πρώτο του album. Οι Τripwire δίνουν το παρών σε αρκετά live events της Αθήνας. Χαρακτηριστική ήταν και η εμφάνιση τους στις 13 Ιανουαρίου ανοίγοντας την μουσική σκηνή του Planet Music για το αμερικάνικο group Damon & Νaomi ενώ τον Ιούνιο συμμετείχαν σε ένα διήμερο μουσικοκινηματογραφικό φεστιβάλ στο Τριανόν. Σύντομα αναμένεται η επίσημη παρουσίαση του πρώτου video clip τους, σε ένα event το οποίο θα περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, και live της μπάντας.

AFTER MIDNIGHT-POPULAR MUSIC

Οι after midnight popular music κινούνται στα πλαίσια της rock - pop - psychedelic μουσικής, αυτοσχεδιάζουν, πειραματίζονται γιατί όχι επηρεάζονται από άλλες μπάντες και πάνω από όλα περνάνε καλά στις πρόβες τους και στα live τους και είναι οι εξής τέσσερεις :
wool (κιθάρες - φωνές)
van (πλήκτρα - φωνές)
jahr (μπάσα)
pitt (τύμπανα)

No comments: