Tuesday, October 2, 2007

SIX+ - “Μια διαφορετική πρόταση με μουσική που διεγείρει τη φαντασία”

8, 15, 22, 29 /10/2007

Ώρα έναρξης: 22.00
Τόπος: Κύτταρο (Ηπείρου 48 & Αχαρνών, 2108224134 & 8822460)

Εξωτερικοί Σύνδεσμοι
- http://www.kyttarolive.gr/

Οι Δευτέρες του χειμώνα αποκτούν νόημα και jazz χρώμα!

Το γνωστό και ιστορικό ΚΥΤΤΑΡΟ ανοίγει και πάλι τις πόρτες του στο Αθηναϊκό κοινό! Κοντά στις άλλες μουσικές του, κάθε Δευτέρα μέχρι τον Μάιο, η jazz και το fusion θα κυριαρχούν.

Ο μπασίστας- συνθέτης και ενορχηστρωτής Γιώργος Φακανάς δημιούργησε γι’ αυτό το σκοπό το σεξτέτο των SIX+ με πέντε ακόμη κορυφαίους μουσικούς της Ελληνικής jazz σκηνής.

Το σχήμα αυτό θα είναι από τις 8 Οκτωβρίου και κάθε Δευτέρα η house band του Κύτταρου, ενώ το «+» στην ονομασία τους υπονοεί την παρουσία ενός διαφορετικού guest star σε κάθε συναυλία!

Μουσικές βραδιές γεμάτες ένταση και υψηλό καλλιτεχνικό επίπεδο που εγγυώνται οι Six+, o Φακανάς και ονόματα όπως οι Barry Finnerty, κιθαρίστας με απίστευτες συνεργασίες (Miles Davies, Blood Sweet and Tears κλπ.) ο οποίος θα ανοίξει τον κύκλο των events, o Μitch Forman, οργανίστας με μεγάλη προσωπική δισκογραφία, ο καλύτερος jazz-rock κιθαρίστας της Αυστραλίας Brett Garsed, τα εκπληκτικά πνευστά της Big Band της ραδιοφωνίας της Σόφιας, αλλά και οι δικοί μας Γ. Τρανταλίδης, Ν. Τουλιάτος με την Ηχόδραση, Χρ. Ραφαηλίδης κλπ.

Μια διαφορετική μουσική πρόταση που δεν απευθύνεται μόνο στους fans του είδους αλλά σε όλους εκείνους που επιθυμούν ένα έντονο χρώμα στα Δευτεριάτικα χειμωνιάτικα βράδια τους!

SIX+ είναι oι:
Δημήτρης Γιαννόπουλος (saxes), Αντώνης Ανδρέου (trombone), Αχιλλέας Διαμαντής (guitar), Μάξιμος Δράκος( keyboards), Γιώργος Φακανάς (bass), Νίκος Καπηλίδης (drums)

“Μια διαφορετική πρόταση με μουσική που διεγείρει τη φαντασία”

No comments: