Tuesday, February 20, 2007

Χειμερινοί Κολυμβητές

Παρασκευή 9 & Σάββατο 10 Μαρτίου, GAGARIN 205



Οι Χειμερινοί Κολυμβητές επιστρέφουν στην Αθήνα για δύο μoναδικές ανοιξιάτικες συναυλίες, την Παρασκευή 9 και το Σάββατο 10 Μαρτίου στο club GAGARIN 205 ενώ παράλληλα ηχογραφούν τα νέα τους τραγούδια που θα κυκλοφορήσουν σύντομα σε δίσκο.
Οι Χειμερινοί Κολυμβητές, ύστερα από χρόνια απουσίας από τη δισκογραφία παρουσίασαν πέρσι τη «Μαστοράντζα του Ερντεμπίλ» (Lyra), ενώ τώρα, στη νέα ανοιξιάτικη κάθοδό τους στην Αθήνα, θα παρουσιάσουν για πρώτη φορά στο κοινό μία σειρά νέων τραγουδιών που ήδη ηχογραφούν και θα περιλαμβάνονται σε έναν ολοκαίνουργιο δίσκο με πιθανό τίτλο «Το πέρασμά σου».
Οι Χειμερινοί Κολυμβητές αποτελούν μία μοναδική περίπτωση μουσικού σχήματος. Πολύ γνωστοί τόσο για τις εντελώς ιδιαίτερες ζωντανές εμφανίσεις τους και τους φανατικούς οπαδούς τους, όσο και για την ιδιαιτερότητα της φωνής και της προσωπικότητας του Αργύρη Μπακιρτζή, οι Χειμερινοί Κολυμβητές προτείνουν μία διαφορετική μορφή συναυλίας, που μένει αξέχαστη σε όσους την έχουν παρακολουθήσει έστω και μία φορά.
Οι σπάνιες εμφανίσεις τους αποτελούν γεγονός, κάθε συναυλία τους είναι διαφορετική γιατί δημιουργείται «επί τόπου» με τη συμμετοχή του κοινού και με πολύ χιούμορ και κάθε παράστασή τους διακρίνεται όχι μόνο για τη μουσική τους πρόταση που συνδυάζει παραδοσιακά και έντεχνα στοιχεία , εφαρμοσμένα από δεξιοτέχνες μουσικούς, αλλά και για την ευδιάθετη , ζεστή και ουσιαστική ατμόσφαιρα που δημιουργούν οι Χειμερινοί Κολυμβητές με το κοινό τους.
Οι Χειμερινοί Κολυμβητές σας προσκαλούν στο Gagarin 205 για να ακούσετε πρώτοι τα νέα τους τραγούδια και , καλώς εχόντων των πραγμάτων, θα εμφανιστούν σε πλήρη σύνθεση, δηλαδή:
Ο Αργύρης Μπακιρτζής (φωνή, στίχοι, σύνθεση),ο Κώστας Βόμβολος (ακορντεόν, κανονάκι),ο Μιχάλης Σιγανίδης (κοντραμπάσο, μαντολίνο, φωνή),ο Κώστας Σιδέρης (τζουράς, φωνή),ο Γιώργος Ταμκατζόγλου (κιθάρα, φωνή),ο Φλώρος Φλωρίδης (σαξόφωνο) και ο Χάρης Παπαδόπουλος (μπουζούκι).

GAGARIN 205:
Λιοσίων 205. Τηλ: 210 8547600
Ώρα έναρξης: 22:00 ( Οι πόρτες ανοίγουν στις 21:00 )
Τιμή εισόδου: Προπώληση και ταμείο: 18€

Προπώληση εισιτηρίων: Τicket point (Ακαδημίας & Γενναδίου 3 - τηλ: 2103840020)
i-ticket.gr (κρατήσεις μέσω πιστωτικής κάρτας - τηλ: 800-11-6000)

No comments: