Wednesday, February 28, 2007

Φωτογραφία

«Δίπτυχα» - Βασιλική Χατζηχαραλάμπου, Γιάννης Σταμούλης

Από 20 Φεβρουαρίου έως 3 Ματρίου 2007 στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Αθηναίων, Αίθουσα «Γ. Ιακωβίδη», Ακαδημίας 50, τηλ.: 210-3621601

«Δίπτυχα» τιτλοφορείται η έκθεση φωτογραφίας της Βασιλικής Χατζηχαραλάμπους και του Γιάννη Σταμούλη στην αίθουσα «Γ. Ιακωβίδη» του Πνευματικού Κέντρου Αθηναίων. Ασπρόμαυρα φωτογραφικά δίπτυχα από δυο βλέμματα σε κοινές ή παράλληλες διαδρομές στο χώρο και το χρόνο. Η Βασιλική Χατζηχαραλάμπους και ο Γιάννης Σταμούλης διδάσκουν φωτογραφία στο Φωτογραφικό Εργαστήριο του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου Βύρωνα από το 1999 και έχουν λάβει μέρος σε πολλές ομαδικές εκθέσεις.

«Interim» - Γιώργης Γερόλυμπος

Εως τις 31 Μαρτίου, Γκαλερί a.antonopoulou.art., Αριστοφάνους 20, 105 54, Αθήνα,www.aaart.gr

Η γκαλερί a.antonopoulou.art. παρουσιάζει τη νέα έκθεση του καλλιτέχνη - φωτογράφου Γιώργη Γερόλυμπου με τίτλο Interim. Στην προηγούμενη έκθεσή του με τίτλο «Terza natura» ο Γιώργης Γερόλυμπος παρουσίαζε τις αλλαγές του τοπίου και του φυσικού περιβάλλοντος από την ανθρώπινη επέμβαση. Αντίθετα στη νέα του δουλειά κυριαρχούν οι φωτογραφίες εσωτερικών χώρων. Ως φωτογράφος και αρχιτέκτων, έχει περιπλανηθεί σε χώρους ιδιωτικούς και δημόσιους, επώνυμους για την αρχιτεκτονική τους αλλά και ανώνυμους, παρατηρώντας τα ενδιάμεσα στάδια των μεταμορφώσεών τους.

No comments: