Sunday, February 18, 2007

Διαγωνισμός: Κινηματογράφος - CRASHFEST

Προθεσμία υποβολής έως τις 28 Φεβρουαρίου

Εκπνέει στις 28 Φεβρουαρίου η προθεσμία υποβολής ταινιών στο Δεύτερο Φεστιβάλ Σπουδαστικών και Νεανικών Ταινιών Crashfest που διοργανώνει το τμήμα κινηματογράφου του Αριστοτέλειου Πανεπιστήμιου Θεσσαλονίκης. Φέτος, το 2ο CRASHFEST θα πραγματοποιηθεί πάλι στο Μουσείο Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης, από 19 έως και 22 Απριλίου και είναι διαγωνιστικό.

Οι ταινίες πρέπει να ανήκουν σε κάποια από τις εξής κατηγορίες:

* Μυθοπλασία

* Πειραματικές (video art, κτλ.)

* Κινούμενα σχέδια (animation)

* Ντοκιμαντέρ

Πρέπει να έχουν παραχθεί τα δυο προηγούμενα έτη, ενώ η διάρκειά τους δεν πρέπει να υπερβαίνει τα 15 λεπτά. Προϋπόθεση συμμετοχής στο Διαγωνιστικό Τμήμα, να μην έχουν βραβευτεί σε άλλο Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους.

Εκτός από το διαγνωστικό τμήμα των ταινιών θα υπάρξει και διαγωνισμός Καλύτερου Σεναρίου ταινίας μικρού μήκους έως πέντε λεπτά (5') που ακόμα δεν έχει γυριστεί.

Παράλληλα με τις προβολές θα υπάρχουν και άλλες κινηματογραφικές εκδηλώσεις, όπως αφιερώματα σε Ελληνες και ξένους σκηνοθέτες, συναυλίες κ.α. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στον κ. Θωμά Λιναρά, τηλ.: 231-0-378635 (12-13.30), Φαξ: 231-0-285759, e-mail : linaras@filmfestival.gr

No comments: